Birkebakken

Bosted • STU & Job • Familierådgivning

Birkeskolen på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Birkeskolen
206
Birkeskolen

Birkeskolen

Et spændende STU tilbud

5 dage siden

💚Thor💚
Thor er i forbindelse med sin uddannelse på Birkeskolen i gang med at afprøve forskellige erhvervsrettede tilbud gennem praktikker. Dette hjælper ham med at få indsigt i de muligheder, der findes efter endt uddannelse.

I de seneste uger har Thor været i praktik på Bøgeskobgård, et aktivitetscenter der har til formål at støtte den enkelte i at blive så selvstændig som muligt i et fællesskab med andre ligeværdige kollegaer. Thor arbejder på UPSS, som står for Ude Pedel Service Sundhed. Her har han blandt andet prøvet at køre havetraktor, hvilket han tydeligt nød.
... Se mereSe mindre

💚Thor💚
Thor er i forbindelse med sin uddannelse på Birkeskolen i gang med at afprøve forskellige erhvervsrettede tilbud gennem praktikker. Dette hjælper ham med at få indsigt i de muligheder, der findes efter endt uddannelse.I de seneste uger har Thor været i praktik på Bøgeskobgård, et aktivitetscenter der har til formål at støtte den enkelte i at blive så selvstændig som muligt i et fællesskab med andre ligeværdige kollegaer. Thor arbejder på UPSS, som står for Ude Pedel Service Sundhed. Her har han blandt andet prøvet at køre havetraktor, hvilket han tydeligt nød.Image attachmentImage attachment+1Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

Hvor er du sej Thor! 🚜💨 💪🏼

Skønne billeder ❤️

2 uger siden

💚Praktikker på Birkeskolen 💚
På Birkeskolen er en del af uddannelsen, at man får tilbudt at komme ud i praktik på det ordinære arbejdsmarked eller andre former for aktive tilbud, hvor man som elev kan afprøve og skabe erfaringer og forhåbentlig hjælpe dem med at nå deres drømme. I denne video fortæller Camilla om, hvad målet for vores praktikker er.

Man er altid velkommen til at kontakte os for mere information.
... Se mereSe mindre

1 CommentComment on Facebook

🤗 skolen har ændret sig siden jeg gik der snart for 4 år siden jeg sagde Farvel til personels på skolen jeg håbe i har det godt - Hilsen Hybo

4 uger siden

❤️Sophia og Annika❤️
Sophia og Annika har været i praktik i Malling på "Det Kreative Værksted", hvor de har givet sig i kast med teater. De fortæller, at det har været et godt forløb, og de glæder sig til, hvad fremtiden byder.

I forbindelse med sit STU-forløb på Birkeskolen har man muligheden for at afprøve det ordinære arbejdsmarked såvel som andre kreative arbejdspladser. Vi oplever, at vores elever vokser i deres praktikker og knytter undervisningen til de forskellige praktikker, som de kommer på. I sådanne praktikker har de muligheden for at spore sig henimod en retning, som de godt kunne tænke sig at arbejde med efter endt STU-forløb.
... Se mereSe mindre

1 CommentComment on Facebook

🫶🏻

1 måned siden

🌸Annika og Sophia🌸
Annika og Sophia er i øjeblikket i praktik på Det kreative Værksted i Malling, hvor de afprøver teaterlinjen og udfolder deres talenter. Udover at de får erfaring med det ordinære arbejdsmarked, har de også mulighed for at udforske forskellige tilbud, hvor man kan dyrke sine interesser. Birkeskolen lytter til elevernes ønsker og sørger for at skabe praktikker herefter, hvis muligt.

Sophia: 'Jeg drømmer om at arbejde med teater og stå på en scene.'
Annika: 'Også jeg, fordi det er sjovt.'

www.Birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

🌸Annika og Sophia🌸
Annika og Sophia er i øjeblikket i praktik på Det kreative Værksted i Malling, hvor de afprøver teaterlinjen og udfolder deres talenter. Udover at de får erfaring med det ordinære arbejdsmarked, har de også mulighed for at udforske forskellige tilbud, hvor man kan dyrke sine interesser. Birkeskolen lytter til elevernes ønsker og sørger for at skabe praktikker herefter, hvis muligt.Sophia: Jeg drømmer om at arbejde med teater og stå på en scene.
Annika: Også jeg, fordi det er sjovt.www.Birkebakken.dk

2 CommentsComment on Facebook

Hvor er I søde😍

Seje tøser ♥️♥️

2 måneder siden

🎨 𝙆𝙧𝙚𝙖 🎨

I vores multiværksted udfordrer vi vores fantasi og kreativitet.

Når vi i forbindelse med undervisningen er i vores multiværksted, arbejder vores elever med alle mulige spændende tematikker, der passer til årstiden og de arrangementer, vi afholder. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

www.birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

🎨 𝙆𝙧𝙚𝙖 🎨I vores multiværksted udfordrer vi vores fantasi og kreativitet.Når vi i forbindelse med undervisningen er i vores multiværksted, arbejder vores elever med alle mulige spændende tematikker, der passer til årstiden og de arrangementer, vi afholder. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.www.birkebakken.dk
2 måneder siden

🎭Teater🎭

Birkeskolen har de seneste mange uger arbejdet på teaterstykket med afsæt i H.C. Andersens "Snedronningen". Forestillingen var fyldt med humor og musikalske indslag. Eleverne har været med til at sammensætte musikken og har været involveret i at forme og udvikle historien som en del af undervisningen. Forestillingen afspejlede kreativitet, og det er tydeligt, at alle skuespillere og medvirkende er gode venner. Det sammenspil, de havde, var en fantastisk oplevelse, og fællesskabet er til at mærke.

Billederne er fra premieren torsdag den 4. april.

www. birkeskolen.dk
... Se mereSe mindre

🎭Teater🎭Birkeskolen har de seneste mange uger arbejdet på teaterstykket med afsæt i H.C. Andersens Snedronningen. Forestillingen var fyldt med humor og musikalske indslag. Eleverne har været med til at sammensætte musikken og har været involveret i at forme og udvikle historien som en del af undervisningen. Forestillingen afspejlede kreativitet, og det er tydeligt, at alle skuespillere og medvirkende er gode venner. Det sammenspil, de havde, var en fantastisk oplevelse, og fællesskabet er til at mærke.Billederne er fra premieren torsdag den 4. april.www. birkeskolen.dkImage attachmentImage attachment+Image attachment
2 måneder siden

💚Simon💚 ... Se mereSe mindre

2 måneder siden

💚Sofie💚
Sofie har igennem sit STU-forløb på Birkeskolen fået praktikplads i Plantorama i Tilst. Sofie finder praktikken spændende og er ikke bange for slanger 🐍. "Nej, de er da søde," siger Sofie.

Sofie udfører med selvtillid en række opgaver, der inkluderer at sørge for vand og foder til de forskellige krybdyr samt de charmerende kaniner.

Sofie nævner selv, at det kunne være spændende at arbejde med dyr, så det bliver interessant at se, hvor hun kommer til at arbejde.

Uanset hvad er alle heldige at få Sofie som kollega.💚
... Se mereSe mindre

💚Sofie💚
Sofie har igennem sit STU-forløb på Birkeskolen fået praktikplads i Plantorama i Tilst. Sofie finder praktikken spændende og er ikke bange for slanger 🐍. Nej, de er da søde, siger Sofie.Sofie udfører med selvtillid en række opgaver, der inkluderer at sørge for vand og foder til de forskellige krybdyr samt de charmerende kaniner.Sofie nævner selv, at det kunne være spændende at arbejde med dyr, så det bliver interessant at se, hvor hun kommer til at arbejde.Uanset hvad er alle heldige at få Sofie som kollega.💚

3 CommentsComment on Facebook

Det er godt at Sofie er glad for at komme i praktik i plantorama og hvor er det godt plantorama har Sofie som kollega 😎😎💪💪💪😎

Andreas Kobbelgaard Ja de fortjener og have så god en medarbejder! Med al den glæde Sofie spreder ☺️ Jeg er også stolt af hende

Hold nu kæft en sød medarbejder ♥️

2 måneder siden

💚Månedens medarbejder i Bilka💚

Simon har, i forbindelse med sit studieforløb på Birkeskolen, været i praktik i kun 2 uger hos Bilka, Tilst, og er allerede kåret som månedens medarbejder. Simon vidste intet, før afdelingsleder Nicklas kom forbi for at overbringe denne skønne nyhed.

Dette lille indblik i Simons praktik giver smil på læberne, fordi Simon er super inspirerende og engageret i sit arbejde. Alle, der i fremtiden får ham som kollega, er heldige.

Birkeskolen - STU
Det er muligt at integrere en praktik i din STU-uddannelse på Birkeskolen. Tilbuddet kan tilpasses dine ønsker og varieres, både i forhold til arbejdstider og antal dage. Dette vil blandt andet give dig indblik i og erfaringer inden for det ordinære arbejdsmarked, og hvem ved, måske ender det i en videre ansættelsesaftale.
... Se mereSe mindre

2 CommentsComment on Facebook

Fantastisk Simon🎉😊

Sejt Simon ♥️

3 måneder siden

💚Ulrik i Praktik - Idrætscenter Aarhus💚

Ulrik går på Birkeskolen, og i den forbindelse er han, som en del af sin uddannelse, ude for at afprøve forskellige praktikker. Den seneste tid har han været på Aarhus Idrætscenter, som han udtrykker stor tilfredshed over, fordi han blandt andet har haft mulighed for at dyrke en masse forskellige sportsgrene i et ligeværdigt fællesskab.
Idrætscenter Aarhus

Læs mere på:
www.birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

1 CommentComment on Facebook

😊 kære BirkeskolenJeg er glad for at i har lavet en hjemmeside sådan jeg os kan se tilbage på de god tide jeg også har haft på skolen vil bare sige Tak! Kærlig Hilsen Hybo

Hent mere
Skip to content