Birkebakken

BostedSTU & JobFamilierådgivning

Fuldstændigt mind-blowing

Simon blev 'månedens medarbejder' i Bilka efter 14 dage i jobbet: - Fuldstændigt mind-blowing

Kollegerne er aldrig i tvivl, når Simon Bonde Jørgensen har været på arbejde.

– Alting spiller bare! Det rum, han styrer, er 100 procent i orden, når han efterlader det, siger Nicklas Paarup Jensen.

Nicklas er afdelingsleder i varemodtagelsen og -udleveringen hos Bilka i Tilst, hvor Simon arbejder fem timer ad gangen to gange om ugen.

Han er 21 år og går på Birkeskolen i Brabrand, der er et tilbud til børn og unge mellem 15 og 25 år, som på forskellig vis har brug for at blive forberedt på et arbejdsliv på særlige vilkår.

Simon i arbejdstøjet, smilende på et lager fyldt med papkasser.

Som udviklingshæmmet har den 21-årige medarbejder brug for et job, hvor han kan være der på særlige vilkår. Det har vist sig at være en stor succes for både Simon og Bilka.

Person i sort jakke og blå kasket stående foran en bilka-butik med bredt spredte arme og et glædeligt udtryk.Simon Bonde Jørgensen, der er udviklingshæmmet, startede i begyndelsen af marts i praktik hos Bilka, hvor han har ansvaret for at holde skralderummet pænt og ordentligt.

Den opgave har han taget på sig i en grad, så det er blevet bemærket af kollegerne og lederne, som derfor besluttede efter bare to uger i jobbet, at Simon skulle udnævnes som “månedens medarbejder”.

Det blev han meget glad for at få at vide.

– Det er fuldstændigt crazy, synes jeg! Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. At jeg skulle komme så langt på mit praktiksted. Det er fuldstændigt mindblowing, siger Simon Bonde Jørgensen…

Læs videre på TV2 Østjyllands hjemmeside!

💚 Månedens medarbejder i Bilka 💚

Simon har, i forbindelse med sit studieforløb på Birkeskolen, været i praktik i kun 2 uger hos Bilka, Tilst, og er allerede kåret som månedens medarbejder. Simon vidste intet, før afdelingsleder Nicklas kom forbi for at overbringe denne skønne nyhed.
Dette lille indblik i Simons praktik giver smil på læberne, fordi Simon er super inspirerende og engageret i sit arbejde. Alle, der i fremtiden får ham som kollega, er heldige.
Birkeskolen – STU
Det er muligt at integrere en praktik i din STU-uddannelse på Birkeskolen. Tilbuddet kan tilpasses dine ønsker og varieres, både i forhold til arbejdstider og antal dage. Dette vil blandt andet give dig indblik i og erfaringer inden for det ordinære arbejdsmarked, og hvem ved, måske ender det i en videre ansættelsesaftale.
Skip to content