Birkebakken

BostedSTU & JobFamilierådgivning

Birkebakken på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Birkebakken
176
Birkebakken

Birkebakken

Opholdssted for udviklingshæmmede børn og unge. Rådgivningstilbud til forældre.

1 uge siden

💚 ... Se mereSe mindre

💚Image attachmentImage attachment+Image attachment
1 måned siden

💚 ... Se mereSe mindre

💚Image attachmentImage attachment+1Image attachment
1 måned siden

❤️Tusind tak for donationen❤️
Skovbakken har modtaget en donation på 10.000 kr. fra Lions i Kjellerup til støtte til køb af en el-ladcykel.

Vores skønne medarbejdere Jannie og Anne var inviteret til deres 50-års jubilæumsreception i fredags, hvor de modtog donationen på vegne af Skovbakken.

Skovbakken:
D. 1. december 2023 åbnede vi afdelingen i Thorning ved Kjellerup. Stedet kalder vi Skovbakken og der er plads til 6 beboere. Det er en bo-afdeling på lige fod med Kvisten og Udsigten, men på egen matrikel i et hyggeligt hus.

Målgruppe, pædagogik, værdier og tilgange er som udgangspunkt helt den samme som på resten af Birkebakken.

Med andre ord: Endnu et fantastisk hjem med hjerterum ❤️

Lions Kjellerup
... Se mereSe mindre

❤️Tusind tak for donationen❤️
Skovbakken har modtaget en donation på 10.000 kr. fra Lions i Kjellerup til støtte til køb af en el-ladcykel.Vores skønne medarbejdere Jannie og Anne var inviteret til deres 50-års jubilæumsreception i fredags, hvor de modtog donationen på vegne af Skovbakken.Skovbakken:
D. 1. december 2023 åbnede vi afdelingen i Thorning ved Kjellerup. Stedet kalder vi Skovbakken og der er plads til 6 beboere. Det er en bo-afdeling på lige fod med Kvisten og Udsigten, men på egen matrikel i et hyggeligt hus.Målgruppe, pædagogik, værdier og tilgange er som udgangspunkt helt den samme som på resten af Birkebakken.Med andre ord: Endnu et fantastisk hjem med hjerterum ❤️Lions Kjellerup
2 måneder siden

Tak for rundvisningen 🙌✨Hørte du kirkeklokkerne ringe på en lidt pudsig måde i dag ved middagstid?
Det var fordi, vi fik besøg af tre skønne unge mennesker fra Birkebakken (en institution for børn og unge med betydelig og varig fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse) som rigtig gerne ville prøve at ringe med kirkeklokkerne 🔔🔔

T fortalte, at han ringer med klokkerne i Gellerup Kirke om søndagen. E spurgte efter en af kirkens gamle salmebøger, for han samler på dem. Og S ventede tålmodigt på T og E, der lige skulle synge en sang i kirken, inden de var klar til at gå hjem. Nu med endnu en salmebog til samlingen 😉

Sikken er dejligt besøg i Fredenskirken 🥰
... Se mereSe mindre

Tak for rundvisningen 🙌✨

1 CommentComment on Facebook

Det var det dejligste besøg 😊 I må endelig kommer forbi igen en anden dag.

2 måneder siden

☀️🌸🌼
Vi går en fantastisk weekend i møde med godt vejr. Med den lille konstatering ønsker vi jer en god weekend.

www.birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

☀️🌸🌼
Vi går en fantastisk weekend i møde med godt vejr. Med den lille konstatering ønsker vi jer en god weekend.www.birkebakken.dk
2 måneder siden

☀️🌸Annika og Sophia🌸
Annika og Sophia er i øjeblikket i praktik på Det kreative Værksted i Malling, hvor de afprøver teaterlinjen og udfolder deres talenter. Udover at de får erfaring med det ordinære arbejdsmarked, har de også mulighed for at udforske forskellige tilbud, hvor man kan dyrke sine interesser. Birkeskolen lytter til elevernes ønsker og sørger for at skabe praktikker herefter, hvis muligt.

Sophia: 'Jeg drømmer om at arbejde med teater og stå på en scene.'
Annika: 'Også jeg, fordi det er sjovt.'

www.Birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

☀️
2 måneder siden

☀️🍃
Ej, hvor er det skønt med det dejlige vejr.
Vi går stille og roligt sommeren i møde. Vi glæder os over, at flere aktiviteter kan rykkes udendørs, og at vi kan bruge byen og vores fantastiske omgivelser noget mere.

www.Birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

☀️🍃
Ej, hvor er det skønt med det dejlige vejr.
Vi går stille og roligt sommeren i møde. Vi glæder os over, at flere aktiviteter kan rykkes udendørs, og at vi kan bruge byen og vores fantastiske omgivelser noget mere.www.Birkebakken.dk
3 måneder siden

💚🔋Et trygt hjem🪫❤️
Kvistens medarbejderes primære opgave er at skabe et trygt, omsorgsfuldt og kærligt hjem. Desuden er det vigtigt at anerkende, at et hjem også er et sted, hvor hver enkelt kan lade op og koble fra på hver deres måde.

www.birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

💚🔋Et trygt hjem🪫❤️
Kvistens medarbejderes primære opgave er at skabe et trygt, omsorgsfuldt og kærligt hjem. Desuden er det vigtigt at anerkende, at et hjem også er et sted, hvor hver enkelt kan lade op og koble fra på hver deres måde.www.birkebakken.dk

1 CommentComment on Facebook

Kirsten Ott

3 måneder siden

💚Anna & Hosna💚

“Det der gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde er, at jeg sammen med mine kolleger kan skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores beboere.”

- Hosna, pædagog.
... Se mereSe mindre

💚Anna & Hosna💚“Det der gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde er, at jeg sammen med mine kolleger kan skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores beboere.”- Hosna, pædagog.
3 måneder siden

💚Simon💚 ... Se mereSe mindre

3 måneder siden

💚💚Sofie💚
Sofie har igennem sit STU-forløb på Birkeskolen fået praktikplads i Plantorama i Tilst. Sofie finder praktikken spændende og er ikke bange for slanger 🐍. "Nej, de er da søde," siger Sofie.

Sofie udfører med selvtillid en række opgaver, der inkluderer at sørge for vand og foder til de forskellige krybdyr samt de charmerende kaniner.

Sofie nævner selv, at det kunne være spændende at arbejde med dyr, så det bliver interessant at se, hvor hun kommer til at arbejde.

Uanset hvad er alle heldige at få Sofie som kollega.💚
... Se mereSe mindre

💚
Hent mere
Skip to content