Birkebakken

BostedSTU & JobFamilierådgivning

Birkebakken på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Birkebakken
169
Birkebakken

Birkebakken

Opholdssted for udviklingshæmmede børn og unge. Rådgivningstilbud til forældre.

1 dag siden

💚🔋Et trygt hjem🪫❤️
Kvistens medarbejderes primære opgave er at skabe et trygt, omsorgsfuldt og kærligt hjem. Desuden er det vigtigt at anerkende, at et hjem også er et sted, hvor hver enkelt kan lade op og koble fra på hver deres måde.

www.birkebakken.dk
... Se mereSe mindre

💚🔋Et trygt hjem🪫❤️
Kvistens medarbejderes primære opgave er at skabe et trygt, omsorgsfuldt og kærligt hjem. Desuden er det vigtigt at anerkende, at et hjem også er et sted, hvor hver enkelt kan lade op og koble fra på hver deres måde.www.birkebakken.dk
1 uge siden

💚Anna & Hosna💚

“Det der gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde er, at jeg sammen med mine kolleger kan skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores beboere.”

- Hosna, pædagog.
... Se mereSe mindre

💚Anna & Hosna💚“Det der gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde er, at jeg sammen med mine kolleger kan skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores beboere.”- Hosna, pædagog.
3 uger siden

💚Simon💚 ... Se mereSe mindre

3 uger siden

💚💚Sofie💚
Sofie har igennem sit STU-forløb på Birkeskolen fået praktikplads i Plantorama i Tilst. Sofie finder praktikken spændende og er ikke bange for slanger 🐍. "Nej, de er da søde," siger Sofie.

Sofie udfører med selvtillid en række opgaver, der inkluderer at sørge for vand og foder til de forskellige krybdyr samt de charmerende kaniner.

Sofie nævner selv, at det kunne være spændende at arbejde med dyr, så det bliver interessant at se, hvor hun kommer til at arbejde.

Uanset hvad er alle heldige at få Sofie som kollega.💚
... Se mereSe mindre

💚
3 uger siden

💚Vi elsker at bevæge os💚
Når du bevæger dig, bliver du gladere, og din finmotorik styrkes. Dette bidrager til større velvære og mere selvtillid, hvilket er noget, vi arbejder efter på tværs af Birkebakkens afdelinger.

Dette skønne billede viser Tobias, som har været elev på Birkeskolen. 📸🤩
... Se mereSe mindre

💚Vi elsker at bevæge os💚
Når du bevæger dig, bliver du gladere, og din finmotorik styrkes. Dette bidrager til større velvære og mere selvtillid, hvilket er noget, vi arbejder efter på tværs af Birkebakkens afdelinger.Dette skønne billede viser Tobias, som har været elev på Birkeskolen. 📸🤩
4 uger siden

💚Sådan Simon💚 ... Se mereSe mindre

1 måned siden

En vigtig ledelsesmæssig opgave er at skabe motiverede medarbejdere.
- Birkebakken
... Se mereSe mindre

En vigtig ledelsesmæssig opgave er at skabe motiverede medarbejdere.
- Birkebakken
1 måned siden

🌟 Sidste chance for at blive en del af vores fantastiske team i vores nye afdeling i Thorning! 🌟

Fristen udløber i morgen, søndag d. 17. marts. Grib denne unikke mulighed for at blive del af vores team, der i 2022 vandt Årets Handicappris i Aarhus Kommune. Vi er stolte over vores arbejde og mener, at vi har den bedste arbejdsplads – og det kan du være med til at udvikle i Thorning.

Følg linket og læs mere samt ansøg, hvis det er noget for dig.

candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2406&ProjectId=144670&
... Se mereSe mindre

🌟 Sidste chance for at blive en del af vores fantastiske team i vores nye afdeling i Thorning! 🌟Fristen udløber i morgen, søndag d. 17. marts. Grib denne unikke mulighed for at blive del af vores team, der i 2022 vandt Årets Handicappris i Aarhus Kommune. Vi er stolte over vores arbejde og mener, at vi har den bedste arbejdsplads – og det kan du være med til at udvikle i Thorning.Følg linket og læs mere samt ansøg, hvis det er noget for dig.https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2406&ProjectId=144670&
1 måned siden

❤️Sikke et skønt smil❤️

At føle sig værdsat og forstået er afgørende for enhvers trivsel og udvikling. I vores tværfaglige fællesskab prioriterer vi et trygt miljø, hvor enhver oplever at blive set og hørt.
... Se mereSe mindre

❤️Sikke et skønt smil❤️At føle sig værdsat og forstået er afgørende for enhvers trivsel og udvikling. I vores tværfaglige fællesskab prioriterer vi et trygt miljø, hvor enhver oplever at blive set og hørt.
2 måneder siden

NYHED❤️ ... Se mereSe mindre

Hent mere
Skip to content